И през 2014г.ресторант “Таланти” организира Вечеря на тъмно /08.02.14г./ в подкрепа на фондация “Очи на четири лапи”

Talents_logo

Вечеря на тъмно /08.02.14/

Вечеря на тъмно отново идва при вас този февруари! Ако искате пак да се потопите в това приключение или все още не сте имали шанс да го направите, заповядайте сега! С „Вечеря на тъмно“ за няколко часа ще трябва да се доверите на всички други свои сетива, но не и на очите си. Ще оцените по един по-пълноценен начин аромата и вкуса на ястията. Ще придобиете нова перспектива, за това, как изглежда света, преживян през останалите ни 4 сетива и ще запазите незабравими спомени от това уникално приключение!

Очаква ви ново специално 4-степенно меню, като гост отново ще ни бъде шеф Ради Стамболов – майстор сладкар и шоколатиер, който ще приготви десерта за вас. Детайлното меню по традиция ще запазим в тайна до края на вечерта, за да е пълно предизвикателството към сетивата.

Вечеря на тъмно отново ще бъде в подкрепа на Фондация “Очи на четири лапи” – българското училище за кучета водачи на незрящи и тяхната кампания “Отвори очи” за реализиране на гарантирания по закон свободен достъп до обществени места на незрящи с кучета водачи, който все още не съществува на много места. На изхода на ресторанта след вечерята ще можете да научите повече за фондацията, както и да направите дарение при желание за тяхната кауза.

Можете да се впуснете в приключението „Вечеря на тъмно“ отново на 8ми февруари (събота вечер). Не пропускайте да направите предварителна резервация не по-късно от четвъртък 6ти февруари!