Благодарим на imoti.net за подкрепата!

На 10.04.23г. представители на imoti.net предадоха набраната в полза на Фондация Очи на четири лапи сума от 3040 лв. Ето какво споделиха организаторите на събитието:

“Тази година проектът Годишни награди на imoti.net и съпътстващите го форуми в големите градове на страната са ангажирани с кауза в подкрепа на Фондация “Очи на четири лапи” - единственото училище в България, обучаващо кучета-асистенти за незрящи и хора с увреждания. На провелите се до момента седем форума в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Велико Търново присъства кутия, в която всеки гост на събитието имаше възможност да дари сума в помощ на фондацията. Благодарение на щедростта на представителите на имотния сектор imoti.net събра сумата от 3040лв., която нa 10.04 Снежана Стойчева, управител на imoti.net, предостави на председателя на фондация “Очи на четири лапи” Албена Алексиева.

Гостите на церемонията по връчване на Осмите Годишни награди на imoti.net също ще имат възможност да подкрепят инициативата.

Повече информация за фондация “Очи на четири лапи”, както и възможности за дарения към организацията може да видите на https://e4p-bg.com

Благодарим на всички, включили се в благородната кауза!”

Сърдечни благодарности от целия ни екип за жеста!

Imoti.net в подкрепа на фондация Очи на четири лапи

Imoti.net в подкрепа на фондация Очи на четири лапи