Киноложки център към ф-я “Очи на четири лапи” организира групови и индивидуални курсове по послушание за домашни любимци.

Какво представлява курсът по послушание?

Този курс е задължителен, ако искате вашият домашен любимец да бъде управляем и послушен, а съжителството с него да е удобно и безпроблемно.

Добре обученото в послушание домашно куче трябва безотказно да идва при вас винаги когато го повикате.

То може да върви редом с вас (на повод или без него), независимо от това дали променяте темпото и посоката на движение.

Когато прецените, че се налага, то трябва безотказно да  може да седне, да легне или да се изправи, при това оставайки в изискваната позиция докато не отмените командата,  подавайки друга.

Изброените умения са основни за доброто послушание, а в добавка, можете да научите кучето си да ви носи пантофите или телефона по команда, а защо не и да ви чака търпеливо пред магазина, изпълнявайки командата „място”.

Курсът ще ви помогне да разберете как работи умът на вашето куче и ще ви научи как да направите поведението му удобно и предвидимо.

Стопаните на кученца тип „играчка” могат да научат любимците си на куп забавни номера, които носят много радост и забавление.

За обучението в послушание са подходящи всички породи. Нещо повече, ние смятаме, че то е задължително както за дребосъчето чихуа-хуа, така и за достолепния Сан Бернар.

Как става записването за курса по послушание?

Заявки за групови и индивидуални курсове приемаме като попълните въпросника на линка по долу.

За въпроси, можете да се свържете с нас на телефон 0886 04 66 44

Киноложки център към фондация “Очи на четири лапи” предлага групови и индивидуални курсове по послушание  през уикенда (събота и неделя) и делнични (четвъртък и петък).

NB! Групите ще стартират при най-малко 2-ма курсисти. За да сте редовно записан за курса е нужно да сте предплатили половината сума преди неговия старт в касата на Киноложкия център, или по банка. Банковите реквизити ще получите по имейл, след като заявите своя интерес за участие.

Курс в група: група – събота и неделя  и група през седмицата – четвъртък и петък

Начало:

NB! За желаещите индивидуален курс по послушание:

* Съботно неделен курс с продължителност 10 урока (5 седмици), в час по договаряне, на цена 40 лв. на урок (за 10 урока – 400 лв.), ако са проведени в базата на училището за кучета водачи и асистенти към ф-я “Очи на четири лапи”, и 50 лв. на урок (за 10 урока-500 лв.), ако са проведени на предпочитано или удобно за стопанина място на територията на София.

* Делнични индивидуални курсове (четвъртък и петък), от 18:30 до 19:30 часа, 10 индивидуални урока за 5 седмици, на цена 40 лв. на урок(за 10 урока – 400 лв.), ако са проведени в базата на училището за кучета водачи и асистенти към ф-я “Очи на четири лапи”, и 50 лв. на урок (за 10 урока-500 лв.), ако са проведени на предпочитано или удобно за стопанина място на територията на София.

Свържете се с нас и заявете своето участие за курса сега, като попълните формата тук