Добре дошли!

лога ОПРЧР

Пансионът/хотел за кучета в обучение и домашни любимци към фондация Очи на четири лапи разполага с 4 обособени стаи за хотелско настаняване на кучета от породите ретривър и домашни любимци от други неагресивни породи. Настаняването става с предварителна резервация, а при постъпването стопанинът попълва регистрационна карта на кучето.

регистрационна карта снимка

За кучетата се грижат професионални гледачи, които ги хранят, разхождат, почистват помещенията и дават медикаменти ако в момента кучето има предписана от лекар терапия. Свободните разходки са три пъти на ден на специална зелена площ, която е обезопасена и осветена през нощта. Стаите са снабдени с видео наблюдение, а по време на престоя си в хотела домашните любимци могат да се наслаждават на любимите си играчки и постелки. Всяко куче в хотела се храни със собствената си храна при изричното спазване на указаните в регистрационната карта грамаж и брои хранения.

Стопаните на ретривъри и на други кучета от неагресивни породи могат да са спокойни, че домашните им любимци са в наистина добри ръце, докато те отсъстват.

За резервации и подробности: +359 2 824 38 45; +359 886 04 66 44