Ресторант “Таланти” организира Вечеря на тъмно /07 и 14.12.2013г./ в подкрепа на фондация “Очи на четири лапи”

Talents_logo

Вечеря на тъмно /07 & 14.12.13/

Този декември сме ви приготвили едно истинско приключение! С „Вечеря на тъмно“ за няколко часа ще трябва да се доверите на всички други свои сетива, но не и на очите си. Ще оцените по един по-пълноценен начин аромата и вкуса на ястията. Ще придобиете нова перспектива, за това, как изглежда света, преживян през останалите ни 4 сетива и ще запазите незабравими спомени от това уникално приключение!Подготвили сме ви специално 4-степенно меню, като гост ще ни бъде шеф Ради Стамболов – майстор сладкар и шоколатиер, който ще приготви десерта за нашите гости. Очаквайте скоро и детайлното меню.

Вечеря на тъмно ще се организира също така в подкрепа на Фондация “Очи на четири лапи” – българското училище за кучета водачи на незрящи и кампанията “Отвори очи” за реализиране на гарантирания по закон свободен достъп до обществени места на незрящи с кучета водачи, който все още не съществува на много места. На изхода на ресторанта след вечерята ще можете да научите повече за фондацията, както и да направите дарение при желание за тяхната кауза.

Можете да се впуснете в приключението „Вечеря на тъмно“ само на 7ми и 14ти декември (събота) вечер. Не пропускайте да направите предварителна резервация не по-късно от четвъртък (5ти или 12ти декември) преди събитието - http://www.restauranttalents.bg/bg/events/49