Библиотека – Киноложки център

Поредица “Моето Куче” на издателство Софтпрес:

Моето Куче: Немска Овчарка

Книгата „Моето куче: немска овчарка” ни е любезно предоставена от издателство „Софтпрес” за сканиране и ползване от потребители с екранни четци, поради което текстът не съдържа илюстрации. Опознайте своето немско овчарско куче, за да превърнете съжителството си в извор на радост и гордост. Ако сте стопани на немска овчарка знайте, че имате наистина специално куче, и тази книга ще ви помогне да разберете защо. Насърчаваме ви да потърсите на пазара илюстрованото хартиено издание на книгата.

Моето Куче: Лабрадор Ретривър

Книгата „Моето куче: лабрадор ретривър” ни е любезно предоставена от издателство „Софтпрес” за сканиране и ползване от потребители с екранни четци, поради което текстът не съдържа илюстрации. Научете повече за очарователния и жизнерадостен лабрадор ретривър. Лабрадорът е истинско съкровище, чийто таланти и интелигентност му позволяват да се представя отлично и като любимец на цялото семейство, и като работещо куче. Насърчаваме ви да потърсите на пазара илюстрованото хартиено издание на книгата.

Моето Куче: Голдън Ретривър

Книгата „Моето куче: голдън ретривър” ни е любезно предоставена от издателство „Софтпрес” за сканиране и ползване от потребители с екранни четци, поради което текстът не съдържа илюстрации. Красота, интелигентност и аристократизъм това е визитката на кучетата със златни сърца и златиста козина. Вашият голдън живее, за да ви радва и да ви служи, а тази книга ще ви помогне да то осъзнаете. Насърчаваме ви да потърсите на пазара илюстрованото хартиено издание на книгата.